Bestill time med SMS

Send til 2097:

FJELLSDALEN fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

FJELLSDALEN 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Coronatilfelle på kontoret tirsdag 10.03 ca kl 10:30

12. mars 2020

OPPDATERING 26.03.2020: Karantenetiden er nå over og dr. Gautestad er tilbake i full drift.

En pasient som har vært til konsultasjon hos oss har i dag fått påvist Coronasmitte. Vi følge smittevernkontorets anbefalinger for desinfeksjon av alle flater, og dr. Gautestad vil være i rutinemessig karantene i 14 dager fra 10.03.20, det samme gjelder en av våre medarbeidere.

Dette innebærer redusert kapasitet og bemanning, og vi henstiller i disse tider alle våre pasienter om å vurdere hvorvidt man har behov for legehjelp umiddelbart eller om det kan tas litt senere. Husk også at mange problemstillinger kan avklare gjennom elektronisk kontakt.

Vi vil gjøre vårt beste for å opprettholde et godt servicetilbud i tiden fremover både for dem som er akutt syke og våre "faste travere" som trenger helsehjelp.

Angående det aktuelle smittetilfellet er alle personer som vi vet var på venterommet i det aktuelle tidsrommet kontaktet for å avklare om de kunne falle innenfor FHIs "nærkontakt"-definisjon (karantenepliktig). Vedkommende var innom venterommet i kun kort tid, og det var svært få pasienter på venterommet på denne tiden.

Coronavirus, SARS-CoV2 / "COVID19"

12. mars 2020

Det nye Coronaviruset vil prege hverdagen vår fremover. Dersom du har spørsmål om viruset, smittemåter og forholdsregler, bruk fortrinnsvis Bergen kommunes nettsider om Coronaviruset, Folkehelseinstituttet eller Helsenorge som kilder for informasjon.

Dersom du er frisk (ikke mistenker Coronasmitte) men har ytterligere spørsmål om Coronaviruset kan du kontakte Bergen kommunes informasjonstelefon on Corona på 5556 7700.

Dersom du mistenker at du kan være smittet, følg kommunens anbefalinger om kontaktmåter og kontaktpunkter - les mer her.

Vi ber ALLE som har luftveissymptomer om IKKE å møte opp verken på legekontor eller legevakt uten å ha avtalt per telefon og blitt tildelt tid og sted. Dersom en pasient som har vært innom vårt kontor får påvist Coronavirus utløser dette karantene med redusert bemanning eller stengt kontor i minimum 14 dager, noe som gjør at vi blir ute av stand til å yte hjelp til våre pasienter.

Du kan nå kontakte oss via Helsenorge

6. desember 2018

https://helsenorge.no/kontakt-fastlegen

AKUTT TIMER

6. januar 2017

Hver dag har vi ledige timer forbeholdt pasienter med akutt sykdom. Ved behov må man ringe samme morgen ca kl. 8.30. For andre henvendelser ber vi om at du ringer etter 9.30 eller tar kontakt via SMS

RESEPTER

9. mai 2014

Når du har fått en e-resept hos legen, kan du bruke tjenesten www.mineresepter.no for å få full oversikt over e-reseptene dine. Løsningen omfatter også dine barns resepter (0-16 år)