OPPDATERING 26.03.2020: Karantenetiden er nå over og dr. Gautestad er tilbake i full drift.

En pasient som har vært til konsultasjon hos oss har i dag fått påvist Coronasmitte. Vi følge smittevernkontorets anbefalinger for desinfeksjon av alle flater, og dr. Gautestad vil være i rutinemessig karantene i 14 dager fra 10.03.20, det samme gjelder en av våre medarbeidere.

Dette innebærer redusert kapasitet og bemanning, og vi henstiller i disse tider alle våre pasienter om å vurdere hvorvidt man har behov for legehjelp umiddelbart eller om det kan tas litt senere. Husk også at mange problemstillinger kan avklare gjennom elektronisk kontakt.

Vi vil gjøre vårt beste for å opprettholde et godt servicetilbud i tiden fremover både for dem som er akutt syke og våre "faste travere" som trenger helsehjelp.

Angående det aktuelle smittetilfellet er alle personer som vi vet var på venterommet i det aktuelle tidsrommet kontaktet for å avklare om de kunne falle innenfor FHIs "nærkontakt"-definisjon (karantenepliktig). Vedkommende var innom venterommet i kun kort tid, og det var svært få pasienter på venterommet på denne tiden.