Bestill time med SMS

Send til 2097:

FJELLSDALEN fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

FJELLSDALEN 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Fjellsdalen Legesenter

Som ledd i fastlegenes pandemiberedskap i Bergen vil vi gå gjennom og besvare elektroniske konsultasjoner sendt via Helsenorge.no daglig. Akutte henvendelser som gjelder luftveissymptomer vil bli prioritert.

Vi ber om at så mange som mulig kontakter oss via Helsenorge.no (e-kontakt, e-konsultasjon, videokonsultasjon) istedenfor SMS og telefon da dette letter arbeidsflyten og øker effektiviteten i disse dager.

Vi ønsker også å minne om at det er like viktig som alltid at våre pasienter tar kontakt med oss ved symptomer og plager som skaper bekymring - vi er her for alle, også i disse "corona-tider".

Dr. Lavik tilbyr nå videokonsultasjon som alternativ til oppmøte på kontoret for de situasjonene hvor e-konsultasjon ikke er tilstrekkelig. Bruk gjerne e-kontakt eller SMS for å be om time for videokonsultasjon. Løsningen krever kun en av følgende: smarttelefon, iPad/nettbrett eller datamaskin med webkamera og mikrofon.

E-kontakt og E-konsultasjon finner du her:
https://helsenorge.no/kontakt-fastlegen

NB: Konsultasjoner grunnet luftveissymptomer hvor man er engstelig for coronasmitte medfører ikke egenandel.

Husk: Du kan ikke komme til kontoret direkte dersom du har luftveissymptomer (enten feber, sår hals, hoste eller pustevansker) - ring eller ta kontakt elektronisk først, så får du råd om hva du bør gjøre. Ved akutt livstruende sykdom er det fortsatt 113 som gjelder.

Aktuelt


INFLUENSAVAKSINERING

25. oktober 2020

Vi har dessverre ikke flere influensavaksiner igjen pga stor pågang. Vi har til de som allerede har bestilt vaksine og som har fått time til dette i oktober/november.

Vi har prøvd å bestille flere vaksiner fra kommunen, men er ikke sikker på om vi får eller hvor mange vi får. Vi vet sannsynligvis mer i uke 45.

Du kan også vaksinere deg på Apoteket hvis du er i risikogruppen. Du trenger ikke  resept på vaksinen.

 Vi kommer bare til å vaksinere personer i risikogruppene frem til desember, da vi må bidra til at de som trenger den mest får vaksinen.

På grunn av smittefare ved overfylte ventrom kommer vi ikke til å ha "drop in" vaksinering i år. Alle må ta kontakt på Helsenorge/SMS eller telefon og avtale tid før de kommer her for vaksinering.

For oversikt over hvem som regnes for å være i risikogruppen og dermed prioritert: risikogrupper/ https://www.fhi.no/sv/influensa/influensavaksine/influensavaksine/

Coronavirus, SARS-CoV2 / "COVID19"

12. mars 2020

Det nye Coronaviruset vil prege hverdagen vår fremover. Dersom du har spørsmål om viruset, smittemåter og forholdsregler, bruk fortrinnsvis Bergen kommunes nettsider om Coronaviruset, Folkehelseinstituttet eller Helsenorge som kilder for informasjon.

Dersom du er frisk (ikke mistenker Coronasmitte) men har ytterligere spørsmål om Coronaviruset kan du kontakte Bergen kommunes informasjonstelefon on Corona på 5556 7700.

Dersom du mistenker at du kan være smittet, følg kommunens anbefalinger om kontaktmåter og kontaktpunkter - les mer her.

Vi ber ALLE som har luftveissymptomer om IKKE å møte opp verken på legekontor eller legevakt uten å ha avtalt per telefon og blitt tildelt tid og sted. Dersom en pasient som har vært innom vårt kontor får påvist Coronavirus utløser dette karantene med redusert bemanning eller stengt kontor i minimum 14 dager, noe som gjør at vi blir ute av stand til å yte hjelp til våre pasienter.

Du kan nå kontakte oss via Helsenorge

6. desember 2018

https://helsenorge.no/kontakt-fastlegen

AKUTT TIMER

6. januar 2017

Hver dag har vi ledige timer forbeholdt pasienter med akutt sykdom. Ved behov må man ringe samme morgen ca kl. 8.30. For andre henvendelser ber vi om at du ringer etter 9.30 eller tar kontakt via SMS

RESEPTER

9. mai 2014

Når du har fått en e-resept hos legen, kan du bruke tjenesten www.mineresepter.no for å få full oversikt over e-reseptene dine. Løsningen omfatter også dine barns resepter (0-16 år)